Äntligen i karlstad!

Efter ca fyra timmars bilresa, ett mål på McD och en timme inne på Ica Stormarknad är jag nu äntligen i syrrans lägenhet!
När brorsan parkerat bilen så sprang han de sex (!) trapporna upp till lägenheten och värmde sin mat.
Jag och K började kånka på hennes packning i bilen. Det var väl inget nöje precis... Tänk dig att du tar en kasse på ca 5kilo, en idrottsväska på ca 5kilo, en datorväska på ca 5 kilo, en axelväska på ca 3 kilo, två koppel runt armen och en handväska under hakan och sedan tänker du dig att du går från bilen till porten, sedan öppnar du dörrporten, nickar till lampknappen med huvudet och börjar gå upp för trapporna. En, två, tre, stannar för att nicka till lampknappen, fyra, fem... och sex. öppnar dörren med foten, kliver över en reklamsjö och ställer ifrån dig kassen, väskan, datorväskan, handväskan och kopplar lös de två hundarna och lockar på den tredje som var utan koppel (och självklart stannat vid fjärde trappan och vägrar komma förren man lyft upp henne för de sista). Går ner för en, två, tre, fyra, fem, stannar för att tända lampan, sex trappor och ut till bilen och hämta ett nytt lass. Tänk dig detta tre gånger. Så slut är jag nu!
När du plockat upp all reklam, lagt den i en fin hög och stoppat den i en plastkasse så sätter du på de tre hundarna koppel, sätter på dig själv skor och ignorerar det faktum att det är 10grader ute och du har strandshorts på dig.
Smyger ner för trappan med brorsan och syrran och upplever en kamp mellan två envisa viljor då hunden vill kissa på en grannes tomt, oh vinkar sedan av brorsan med orden "kör försiktigt nu". Går vidare en runda med hundarna med syrran och smyger sedan upp för trapporna. En, två, tre, fyra, stanna för att tända lampan, fem och sex. Ler glatt för du inser just att detta var sista trappuppstigningen för dagen.
Kliver in i köket efter att du har tagit av hundarna kopplerna och torkat av tassarna och förmanat att de ej får hoppa upp i sängen (för att hitta dem två sekunder senare i sängen) och blandar till lite fun light lime saft. Inser att du glömt köpa mer och att detta var näst sista blandningen flaskan skulle räcka till. Går på toa och inviger din nya Jordan Individual rosa blommiga tandborste och byter sedan om till en urtvättad t-shirt och pyjamas byxor.
Trixar med internet till syrran så hon kan skicka iväg mail till sin arbetsgivare och säger sedan godnatt till henne för att bädda i bäddsoffan. När du puttat bort hundarna en femte gång är du äntligen klar med bäddningen och frågar försynt om du får låna två stora kuddar att sitta ute på balkongen med. Utlider en diskussion och sitter sedan ute på balkongen med en laptop. Startar laptopen för att en timme senare inse att det verkar lönlöst att kommunicera med datorn. Äntligen börjar datorn kunna ta emot internetuppkopplingen och du klickar dig snabbt till blogg.se. Där skriver du nu detta inlägg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback