Morrn

Man kan väl säga godmorsning men jag föredrar morrn eftersom jag av egen erfarenhet vet att alla mornar inte förtjänar ett god innan.
Fast just idag är det faktiskt en godmorsning! L är här (hon kom i åttan, bokstavligt talat) och något ska vi väl ändå kunna enas om att göra. Dessväre var det där med shopping uteslutet, pengabrist... Och fönstershoppa, det var deprimerande, det. Inte enligt mig, som ni kanske fattar...
Men nåja, lite häst och lite hund måste hinnas med oxå, så det blir säkert bara att vi sitter inne vid datorn hela tin tills dess. Jaja, eller... Äsch va fan, jag vill shoppa!
Men asta la vista, ciao!

Susa sött

Susa sött i era små Prada lakan medan jag tänker gotta ner mig bland mina alldeles vanliga odyra lakan som är otroligt fula. Sov gott!

Min dröm... (som ni kanske fattat)

Är att en gång få bo minst ett år i Manhattan. I en usel lägenhet för svindyra pengar i månaden, för att stiga upp vid sex för att gå till gymmet och sedan arbeta hårt med något som (jaja, jag vet att ni suckar) som har med "innegänget" att göra. Allra helst något med mode. Kunna gå i 10cm högklackat, vissla på gula taxibilar... Efter det kunna sticka till en bar, ragga upp någon kille, enjoy tha life och S-H-O-P-P-A-!. Och min andra dröm är då att kunna gå in i en affär på Manhattan och bara köpa den absolut snyggaste väskan (eller eventuellt skor) och ... Ja, mycket.

Jag vet att den här drömmen aldrig kommer bli sann, dels för att jag aldrig kommer kunna förmå att slösa mina pengar på sådant här, dels för att jag är för ful. Skitsamma i vad alla säger, jag vet att det är sant och det gör ni också. Don't try to fool me.

Men bloggen är här för att stanna för att jag vill kunna ha de här två ynka drömmarna och vrida och vända och bida min tid. Jag vill skriva om allt som jag tycker kan ta mig till mina drömmar, oavsett hur jävla litet och kasst det är. Jag vill ha den friheten...